Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Samos for kun 1.788,-


2 uger på Samos for kun 1.788,- per person inkl. fly og hotel med pool og god beliggenhed!

Samos ligger længst mod øst i det Ægæiske Hav, og det er en af de grønneste og mest mangfoldige græske øer. Her finder I over 300 strande, men også naturlige kilder i bjergene der giver vand til platantræerne, olivenlunde, citrustræer og vingårde.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Apollo viser prisen for 2 personer. Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 1. – 15. jun 24 (14 nætter)
Pris1.788,-

 

København: 1. – 15. jun 2024 (14 nætter)
Pris2.163,-


Hotel

Aspres er beliggende i fredelige og naturskønne omgivelser, inden for gåafstand til et væld af restauranter, taverner, butikker og caféer. Hotellets indbydende poolområde bliver hurtigt et naturligt samlingspunkt for gæsterne. Der er kun en kort gåtur til det nærmeste supermarked fra hotellet. Lejlighedshotellet Aspres tilbyder et charmerende poolområde med både voksen- og børnepool, solstole og parasoller. Ved poolen findes også en bar, der tilbyder et udvalg af enklere retter og snacks både dag og aften, herunder tzatziki, saganaki, sandwich, burgere, pasta og gyros.

Hotellet tilbyder gratis wifi overalt. Personalet i poolbaren står til rådighed fra ca. 08.00 til 21.00 for at assistere med diverse forespørgsler. Aspres omfatter flere bygninger, både ældre og nyere, og terrænet på hotelområdet varierer i niveau. De funktionelle lejligheder, som hver har unik indretning, er udstyret med enten balkon eller terrasse. For gæster med bil tilbydes gratis parkering på en udendørs parkeringsplads. Der er ca. 300 meter til et minimarked og omkring en kilometer til byen Votsalakia, som byder på et rigt udvalg af spisesteder og butikker.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

Hos Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Samos:

FRA billund: 1. – 15. jun 24

 

FRA København: 1. – 15. jun 2024


TRANSPORT

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Samos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365