Vi finder de bedste rejsetilbud

3 uger på Sri Lanka for kun 16.106,-


3 uger på Sri Lanka for kun 16.106,- per person inkl. fly og luksuriøst 4.5-stjernet hotel med morgenmad, spa, pool, beliggenhed lige ved stranden og værelse med balkon og havudsigt!

På Sri Lanka finder du både endeløse strande og et frodigt højland. Slap af ved stranden eller gå på opdagelse i naturen der bl.a. byder på leoparder, havskildpadder, påfugle og elefanter. På Sri Lanka kan du f.eks. også opleve junglelandskaber, tage på safari og besøge buddhistiske templer samt opleve en af verdens smukkeste togstrækninger.

 

SE det gode tilbud HER:


Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 9. – 30. okt 24
v/2 personer16.106,-


Hotel

Radisson Blu Resort Galle har et dejligt poolområde direkte over stranden med en pool og en separat børnepool samt en poolbar. Solstole og parasoller er inkluderet og kan findes ved poolområdet og på stranden.

Hotellet har flere restauranter og barer. I buffetrestauranten Fusion serveres morgenmad, frokost, snacks og middag, hvor kokkene tilbereder en blanding af internationale retter og asiatiske favoritter med inspiration fra asiatisk streetfood. À la carte-restauranten ORU serverer velsmagende fiske- og skaldyrsretter til middag. Vil du spise sundt, så besøg The Bay, hvor der er salater og supper på menuen, og dørene er åbne fra morgen til tidlig aften. Har du lyst til lette retter, tapas eller en drink, mens solen langsomt går ned, er du velkommen til Bommu Rooftop Bar med en smuk udsigt over havet og omgivelserne. En favorit blandt familiens yngste medlemmer er et besøg på Sforno Poolside Trattoria, hvor der bydes på lækre pastaretter og ovnbagte pizzaer. Laktose- og glutenfrie produkter/retter mod forespørgsel.

Vil du bare slappe af, bør du besøge hotellets spa-afdeling, hvor du mod betaling kan nyde behandlinger, jacuzzi og dampsauna. Fitnessrum. Hotellet arrangerer morgengymnastik, cirkeltræning, pilates, beachvolley, forskellige danseundervisning og forskellige strandsportsgrene. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Aftenunderholdning.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Sri Lanka:

FRA københavn: 9. – 30. okt 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sri Lanka De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365