Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Sicilien i sommerferien for kun 1.984,-


1 uge på Sicilien i sommerferien for kun 1.984,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool og morgenmad!

Skønne Sicilien er en sand perle. Middelhavets største ø er ideel hvis du både vil nyde en badeferie på fantastiske strande og samtidig ønsker en aktiv ferie, hvor du kan vandre på vulkaner, nyde storslåede naturparker og besøge spændende kulturhistoriske monumenter.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade flysøgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 2. – 9. jul 2024
HOTEL1.481,-
FLY503,-
I ALT1.984,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.961,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.481,- per person.

 


Hotel

 

Villa Zina Park er et stille hotel, som ligger 20 minutters kørsel fra Erice, omgivet af det sicilianske landskab. Hotellet stammer helt tilbage fra det 19. århundrede og tilbyder udsigt over landskabet, en swimmingpool samt en tennisbane.

Villa Zina Park ligger i naturreservatet Zingaro og har en stor have. Strandene ved San Vito Lo Capo ligger 17 km fra hotellet og Trapani Lufthavn ligger blot 30 km derfra. Der tilbydes gratis parkering på stedet. Værelserne på Villa Zina er lyse og udstyret med aircondition, Samtlige værelser har egen balkon, tv og gratis trådløs internetadgang.

Terrasserestauranten på Zina Park serverer italienske samt sicilianske retter og har et omfattende vinkort. Der er 2 barer, hvoraf den ene ligger ved swimmingpoolen. På selve ejendommen tilbydes gæsterne et bredt udvalg af helse- og skønhedsbehandlinger samt sauna, tyrkisk bad, spabad og bruser med farveterapi.


 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Skyscanner har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Sicilien:

Fra Billund 2. – 9. jul 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Sicilien: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Den kan bestilles her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

 


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365