Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Cuba med all inclusive for kun 7.816,-


2 uger i Cuba med all inclusive for kun 7.816,- per person inkl. fly og godt 5-stjernet hotel med pool! ☀️

Tag turen til Cuba og nyd den caribiske charme, musikken, maden og de mange fantastiske strande. Når I rejser til Cuba skal I selvfølgelig opleve den helt specielle atmosfære og farverige kultur i gadebilledet i Havana. Tag også turen til badebyen Varaderos kridhvide paradisstrande.

SE det gode tilbud til cuba HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Da Cuba siden den 12. januar 2021 i USA har status som “statssponsorer af terrorisme” vil man fremover ikke kunne rejse til USA på ESTA, hvis man rejser til Cuba. Det vil i stedet kræve en noget mere bøvlet VISUM ansøgning med personligt fremmøde på en amerikansk ambassade. Det er helt sikkert noget man skal tage med i sine overvejelser før man rejser til Cuba.

Husk derudover at lade søgningen blive helt færdig samt at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 28. maj – 11. jun 2024 (14 nætter)
HOTEL4.235,-
FLY3.581,-
I ALT7.816,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 8.470,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 4.235,- per person.

Bemærk også: Da Cuba siden den 12. januar 2021 i USA har status som “statssponsorer af terrorisme” vil man fremover ikke kunne rejse til USA på ESTA, hvis man rejser til Cuba. Det vil i stedet kræve en noget mere bøvlet VISUM ansøgning med personligt fremmøde på en amerikansk ambassade. Det er helt sikkert noget man skal tage med i sine overvejelser før man rejser til Cuba.

 

Billund: 28. maj – 11. jun 2024 (14 nætter)
HOTEL4.235,-
FLY5.432,-
I ALT9.667,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 8.470,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 4.235,- per person.

Bemærk også: Da Cuba siden den 12. januar 2021 i USA har status som “statssponsorer af terrorisme” vil man fremover ikke kunne rejse til USA på ESTA, hvis man rejser til Cuba. Det vil i stedet kræve en noget mere bøvlet VISUM ansøgning med personligt fremmøde på en amerikansk ambassade. Det er helt sikkert noget man skal tage med i sine overvejelser før man rejser til Cuba.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 5-stjernede Varadero El Patriarca, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster. Hotellet er med all inclusive og byder bl.a. på pæne værelser og pool. Husk at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet!

se mere her
KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

På skyscanner har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Cuba.

 

Fra københavn: 28. maj – 11. jun 2024

 

Fra Billund: 28. maj – 11. jun 2024

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Varadero – Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:

 


Forsikring

Det kan blive ufatteligt dyrt, hvis man kommer galt afsted i USA uden en rejseforsikring. Et simpelt benbrud kan f.eks. løbe op i 125.000,-


MERE INFORMATION

Da Cuba siden den 12. januar 2021 i USA har status som “statssponsorer af terrorisme” vil man fremover ikke kunne rejse til USA på ESTA, hvis man rejser til Cuba. Det vil i stedet kræve en noget mere bøvlet VISUM ansøgning med personligt fremmøde på en amerikansk ambassade. Det er helt sikkert noget man skal tage med i sine overvejelser før man rejser til Cuba.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365