Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Gambia for kun 10.338,-


2 uger i Gambia for kun 10.338,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool, morgenmad og god beliggenhed tæt på stranden!

Det lille afrikanske land Gambia byder på mange oplevelser og kilometerlange strande ud til Atlanterhavet. I Gambia finder I en spændende blanding af naturoplevelser, lækker lokal mad og masser af sol. Nyd det trygge og afslappede liv på stranden og tag f.eks. på en sejltur langs Gambiafloden, der giver masser af frugtbar og smuk natur.

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. – Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 3. –  17. dec 24 (7 nætter)
v/2 personer10.338,-


Hotel

Ocean Bay Hotel & Resort er et dejligt hotel beliggende direkte ved den smukke sandstrand ved Gambiafloden. Stranden, med sit rolige hav, er perfekt til lange og behagelige gåture fra morgen til aften, når solen går ned. Hotellets poolområde, som ligger få skridt fra stranden, indbyder til afslapning, og for de aktive er der et lille fitnessrum og forskellige aktiviteter i løbet af dagen.

Nyd din ferie ved poolen eller på stranden, hvor der er solstole og parasoller til rådighed. Når solen begynder at gå ned, samles både gæster og lokale på stranden for at spille fodbold. Her kan du også se kvinder med kurve fyldt med tekstiler og frugt på vej til eller fra arbejde. Poolområdet har en stor pool med en separat lavvandet sektion til større børn og en jacuzzi. Pool- og badehåndklæder er inkluderet.

Hotellet har to restauranter, et pizzeria og tre barer. Buffetrestauranten Hacienda serverer morgenmad, frokost og aftensmad. The Buddha Restaurant & Lounge, en à la carte-restaurant med asiatisk inspireret mad, er åben onsdage, fredage og lørdage. Her kræves bordreservation og dresscode (lange bukser til mænd). Der er også en poolbar åben fra morgen til midnat, en strandbar og en døgnåben lobbybar.

I løbet af dagen arrangerer hotellet aktiviteter som boule, zumba, vandpolo, dart, vandgymnastik samt volleyball og fodbold på stranden. For børn er der ansigtsmaling, diskotek, fodbold og gåture på stranden. Om aftenen er der lokal underholdning med musik og dans. Hotellet tilbyder også bordtennis, et lille fitnessrum, billard (mod betaling), skønhedsbehandlinger, massage og hammam (mod betaling) samt en legeplads.

Gratis wifi er tilgængeligt overalt på hotellet. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen. Hotellet accepterer ikke kontanter, og alle udgifter sættes på en regning, der betales ved udtjekning. Der findes en hæveautomat på stedet. Vær opmærksom på, at hotellet har trapper og niveauforskelle, og der er ingen elevator. Lige uden for hotellet kan du opleve det lokale gambiske liv med kunsthåndværk, farverige stoffer, nogle restauranter og barer samt et supermarked.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Ios:

FRA københavn: 3. – 17. dec 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Ios: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365