Vi finder de bedste rejsetilbud

9 dages luksusrejse til Goa for kun 10.308,-


9 dages luksusrejse til Goa for kun 10.308,- per person inkl. business class fly og super lækkert 5-stjernet hotel med super beliggenhed lige ved stranden!

Goa er en drøm! Nyd de lange paradisstrande, den betagende natur og de spændende byer. Besøg også de lokale markeder og oplev de historiske forter fra kolonitiden. Ferien på Goa er en perfekt kombination af afslapning og oplevelser.

SE det gode tilbud til goa HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 6. – 15. sep 2024 (8 nætter)
HOTEL3.341,-
FLY6.967,-
I ALT10.308,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 6.682,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 3.341,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 5-stjernede Azaya Beach Resort Goa, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på flotte værelser og god beliggenhed lige ved stranden!

SE det gode tilbud til goa HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige business class billetter fra København til Goa i september og oktober måned. Der er mange datoer at vælge mellem til samme billige priser.

 

Fra København: 6. – 15. sep 2024

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er let at få en taxa i lufthavnen og priserne er meget rimelige. Lej evt. en bil eller en motorcykel og udforsk den smukke natur på egen hånd.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365