Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Manchester for kun 1.477,-


4 dages forlænget weekend i Manchester for kun 1.477,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel centralt i byen!

Manchester er en trendy engelsk by med masser at byde på. Byen er i de seneste år virkelig blomstret op og tilbyder både fantastiske shoppingmuligheder og et boblende kulturliv. Manchesters arkitektur vidner om en lang historie, der strækker sig helt tilbage til romertiden. Byen huser også de verdensberømte fodboldhold Manchester United og Manchester City.

SE fly og hotel HER:
Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 18. – 21. apr 2024
HOTEL1.188,-
FLY289,-
I ALT1.477,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.375,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.188,- per person.

 

københavn: 18. – 21. apr 2024
HOTEL1.188,-
FLY411,-
I ALT1.599,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.375,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.188,- per person.

Hotel

Ainscow Hotel ligger ved siden af ​​Salford Central Railway Station og kun 10 minutters gang fra Manchesters livlige centrum og det trendy Northern Quarter.

Samtlige værelser på The Ainscow Hotel har stilfuldt design med træmøbler, grå og blåfarvede tekstiler samt et badeværelse med skiferfliser. Der er gratis WiFi samt fladskærms-tv, te- og kaffefaciliteter samt gratis toiletartikler.

Manchesters shoppingmuligheder og dets berømte natteliv, herunder Spinningfields og ved kanalen, kan nås på omkring 10 minutter til fods.

Manchester Victoria Railway Station ligger mindre end 1,6 km fra hotellet, og herfra kan du tage en togforbindelse til Manchester lufthavn, som er 20 minutters direkte service.

SE mere HER:
Fra BillundFra_København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Manchester:

FRA Billund: 18. – 21. apr 2024

 

FRA København: 18. – 21. apr 2024


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Manchester: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er billigt. Det kan bestilles her:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365