Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Karpathos for kun 2.192,-


1 uge på Karpathos for kun 2.192,- per person inkl. fly og populært hotel med adgang til pool og gåafstand til stranden!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

SE TILBUDDET til Karpathos HER:
Fra_BillundFra København

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Den billigste rejse fra Billund er udsolgt. Vi har derfor erstattet den med næstbilligste dato.


Bemærk: Apolloangiver den samlede pris for alle rejsende! – Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 2. – 9. jun 24 (7 nætter)
Pris2.939,-

 

København: 16. – 23. maj 24 (7 nætter)
Pris2.263,-


Hotel

Lakki Studios i Amopi er et familieejet hotel med høj hyggefaktor, omgivet af en dramatisk natur. Velholdte lejligheder, hvor I selv bestemmer tempoet. For et skønt dyp i havet, skal I blot en kort gåtur.

Deponering i receptionen mod betaling. Der findes en yoga-platform på hotellet, for den som vil være aktiv på ferien. Medbring eget udstyr (der er ingen træningshold på hotellet). Gæsterne på Lakki Studios kan benytte poolen på nabohotellet Apolis. Gratis wifi på fællesområder og receptionen er bemandet fra kl. 08.00-20.00.

Gåafstand til taverner og mindre supermarkeder. Fra Amopi afgår lokalbussen ca. 2-3 gange om dagen (i højsæsonen) til Karpathos by, ca. 8 km. Kuperede omgivelser.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Karpathos:

 

FRA Billund: 2. – 9. jun 2024

 

FRA københavn: 16. – 23. maj 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Sharm El Sheikh. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365