Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Kenya Kysten for kun 6.999,-


2 uger på Kenya Kysten for kun 6.999,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og tropiske omgivelser i gåafstand til stranden!

Kridhvide strande, vajende kokospalmer og turkisblåt hav. Jeres eksotiske badeferie bliver ikke bedre end langs Kenyas kyst – og så kan det endda kombineres med en af verdens bedste ferieoplevelser: Safari. Kenya Kysten er 536 kilometer lang med endeløse strande og krystalklart vand. Kort fortalt er det et ægte bountyland! Læn dig tilbage under en af de vajende palmer og nyd livet. Kystens tropiske klima skaber de ideelle betingelser for en dejlig solferie med en gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader. Ud for kysten ligger også et er verdens længste koralrev, der byder på mange smukke oplevelser.

Se det gode tilbud her:
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Find din afbudsrejse i vinterferien her…


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 5. – 19. mar 24 (14 nætter)
Pris6.999,-

 

Billund: 20. feb – 5. mar 24 (14 nætter)
Pris6.999,-

 


Hotel

Midt i tropisk have ved kysten med dejlig pool
Ved Kenya Kysten, der flere gange er kåret til Afrikas bedste rejsemål til badeferie, ligger Lofta Resort Beach i tropiske omgivelser ikke langt fra kysten.

Her kan man dase ved hotellets dejlige pool eller springe i bølgen blå i det private strandafsnit ca. 400 meter fra hotellet. Der også en solterrasse og et grill-område samt gratis internetadgang overalt på hotellet.

På resortet findes en restaurant med speciale i moderne retter, hvor du kan nyde alle dagens måltider med smuk udsigt over poolen og haven. Der er også en lounge, der serverer både drinks og snacks, og en kaffebar, der byder på varme drikke.

Det er muligt at booke en række aktiviteter gennem resortet, hvor du får mulighed for at opleve Afrika til vands, til lands eller i lufte. Du kan blandt andet tage på delfinsafari, dykke under havets overflade og hilse på den spektakulære hvalhaj eller tage på en flyvetur og se den smukke kyst ovenfra. Det er også oplagt at tilkøbe en safari, hvor du har mulighed for at hilse på alle Afrikas giganter.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund til Kenya:

 

Fra billund: 5. – 19. mar 2024

 

Fra billund: 20. feb – 5. mar 2024

 


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365