Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Genève for kun 1.546,-


Forlænget weekend i Genève for kun 1.546,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Genève er den næststørste by i Schweiz. Byen er hovedby i den fransktalende kanton af samme navn. Kantonen Genève er den vestligste af de schweiziske kantoner og omgivet af Frankrig på næsten alle sider. Byen ligger, hvor Genèvesøen har sit afløb til floden Rhône. I den gamle bydel kan du se bygninger fra forskellige århundreder, bl.a. filosoffen Jean-Jacques Rousseaus fødested og Cathédrale St. Pierre. Gå op i tårnet, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling. Da der er flere daglige afgange til næsten samme pris, så kan rejsen nemt tilpasses til dine behov. Vælg “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HOTELSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter hoteller her på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 3. – 6. maj 2024 (3 NÆTTER)
HOTEL1.136,-
FLY410,-
I ALT1.546,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.272,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.136,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Nash Pratik Hotel, der modtager fremragende bedømmelser fra de tidligere gæster og bl.a. har pæne værelser og en god beliggenhed i Genève.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Genève. Der er flere daglige afgange til næsten samme pris.

FRA københavn: 3. – 6. maj 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Genève: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej f.eks. en bil i Genève og udforsk byerne der ligger omkring Genèvesøen. Den kan bestilles her. Husk, at tilpasse dato og tid, så de passer med din flyafgang.

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365