Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksus på Kreta: 5 dage med all inclusive på Seaside A Lifestyle Resort for kun 2.728,-


Luksusferie på Kreta: 5 dage med all inclusive på det vilde Seaside A Lifestyle Resort for kun 2.728,- per person inkl. direkte fly!
Hotellet er kun for voksne!

Seaside A Lifestyle Resort er et fantastisk lækkert 5-stjernet hotel, der ligger direkte ud til havet. Det storslåede og luksuriøse hotel er  omgivet af uspoleret natur, iøjnefaldende landskaber og dramatiske udsigter og hører til blandt det allerbedste Kreta har at byde på.
Hotellet byder på 3 a la carte-restauranter, en spa, flere pools og 3 poolbarer. På grund af sin høje beliggenhed tilbyder det fantastisk panoramaudsigt over havet samtidig med at det kun ligger 80 meter fra stranden.
Sports- og fritidsfaciliteter omfatter et fitnesscenter, yoga- og pilatesshala-område samt tennis- og bordtennisfaciliteter. Spaen har indendørs pool, sauna, hammam og hydroterapipools.
Værelserne har aircondition og private møblerede terrasser eller balkoner med land- eller havudsigt. Der er mulighed for egen privat pool med havudsigt!

SE fly og det vilde hotel HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Billeje

 

Det er oplagt at leje en bil og selv køre fra lufthavnen til hotellet. Du kan finde den her:

SE MERE HER:

 

Prisoversigt

 

København: 9. – 13. apr 24
HOTEL1.936,-
FLY792,-
I ALT2.728,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.871,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket svarer 1.936,- per person inkl. all inclusive.

 


Hotel

Kreta


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 9. – 13. apr 24

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365