Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Bremen for kun 410,-


3 dages forlænget weekend i Bremen for kun 410,- per person inkl. godt hotel med central beliggenhed!

Kun få timers kørsel fra Danmark ligger en af Tysklands hyggeligste og smukkeste byer. Bremens historie går mere end 1200 år tilbage, og når du bevæger dig rundt i byens gamle kvarterer med de smalle middelaldergyder og de fredede smukke huse, føles det som om at træde direkte tilbage i tiden.
Bremen er kendt for sine mange butikker, restauranter og ølstuer, der giver byen et livligt præg, så du kan roligt glæde dig til kulturelle oplevelser, gode shoppingmuligheder og gastronomi i særklasse, år du besøger Bremen.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 820,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 410,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Bremen


Hotel

 

the niu Crusoe er et frisk og trendy hotel med god beliggenhed få kilometer fra den gamle by. Hotellet er funktionelt og velgennemtænkt med afslappet interiør, trendy detaljer og en skøn atmosfære. I nærområdet findes små fastfood-restauranter. Du kommer nemt til den gamle by med sporvogn eller bus: Du skal blot gå nogle minutter til nærmeste holdeplads. Du bor i bekvemme værelser med sjove og opfindsomme detaljer, lydisolerede vinduer og god komfort. Alle rum har bl.a. virkelig skønne senge, fladskærms-TV med indbygget radio, pengeboks og trådløst internet. Aircondition, opvarmning, pengeskab, sat-tv, internet, hårtørrer, bruser og toilet.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

De fleste tager turen til Bremen i bil.

Du kan dog også tage både med bus Bus eller  Tog


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365