Vi finder de bedste rejsetilbud

11 dage på Gran Canaria for kun 3.499,-


11 dage på Gran Canaria for kun 3.499,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og fantastisk beliggenhed!

Gran Canaria er et af vores favoritrejsemål. Her finder I utrolige klitlandskaber, ødemarker skabt af vulkansk aktivitet, langstrakte strande flankeret af palmer og charmerende bjerglandsbyer.

Se tilbuddet vi har fundet her:


Bemærk: Der er mange rejser at vælge imellem hos Bravo Tours. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 13. – 23. apr 24 (10 nætter)
Pris3.499,-

 


Hotel

Dejligt lejlighedshotel med fantastisk beliggenhed 
I hjertet af en af Gran Canarias mest populære feriebyer – Playa del Inglés, ligger det dejlige lejlighedshotel Las Faluas. Udover at være centralt placeret, så ligger hotellet også kun en gåtur fra den skønne og livlige sandstrand. Las Faluas har masser af stamkunder, som år efter år vender tilbage til den fantastiske atmosfære og det utrolig venlige personale.

Hotellets samlingspunkt er det dejlige poolområde, hvor der er masser af plads til at slappe af og rigtig nyde solens fantastiske stråler. Du kan tage et par timer på langs på en af hotellets mange liggestole, eller du kan nyde en dukkert i hotellets fine swimmingpool. Til hotellets yngste gæster er der selvfølgelig også en separat børnepool, hvor der er plads til masser af leg og vandsjov.

Når du opholder dig på Las Faluas, har du god mulighed for at udforske Playa del Inglés. Hotellet ligger ikke langt fra hverken restauranter, barer, butikker og andre ferieattraktioner. Ved stranden ligger der en helt fantastisk strandpromenade, hvor du kan nyde en lækker frokost eller en kold drink på en af de mange restauranter eller strandbarer.

Se mere her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet meget gode tilbud fra Billund til Gran Canaria i april måned.

Fra København: 13. – 23. apr 24

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Gran Canaria. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365