Vi finder de bedste rejsetilbud

14 dage på Barbados for kun 9.701,-


14 dage på Barbados for kun 9.701,- inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed lige ved stranden!

Barbados er en ægte eksotisk paradisø, der rummer alt det bedste Caribien har at byde på: Fantastiske strande med turkist hav, dejlig mad, frodig natur og en behagelig atmosfære. Her er et rigt udbud af kultur, sport og aktiviteter. Havet omkring Barbados er noget af det mest klare i verden og derfor perfekt til dykning og snorkling, hvor I kan se koralrev, farvestrålende fisk og skibsvrag på havbunden.

SE det gode tilbud til barbados HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

OBS: Der skal bestilles transfer fra Heathrow lufthavn til Gatwick lufthavn på vej til Barbados. Se mere om det under “Transport”. På grund af flytiderne fra Billund, så skal der derudover bestilles en overnatning i London. Vi har taget udgangspunkt i ibis hotellet i Heathrow.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 7. – 21. nov 23 (13 nætter)
HOTEL4.875,-
FLY4.826,-
I ALT9.701,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet koster 9.750,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 4.875,- pr person.

Der skal bestilles transfer fra Heathrow lufthavn til Gatwick lufthavn på vej til Barbados. Se mere om det under “Transport”.

 

Billund: 7. – 21. nov 23 (14 nætter)
LONDON295,-
HOTEL4.875,-
FLY4.172,-
I ALT9.342,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet koster 9.750,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 4.875,- pr person.

Der skal bestilles transfer fra Heathrow lufthavn til Gatwick lufthavn på vej til Barbados. Se mere om det under “Transport”.

På grund af flytiderne fra Billund, så skal der bestilles en overnatning i London. Vi har taget udgangspunkt i ibis hotellet i Heathrow.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Coral Mist Beach, der modtager meget gode anmeldelser af de tidligere gæster og bla. byder på pæne værelser, en pool og god beliggenhed lige ved stranden!

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

På momondo har vi fundet billige fly fra København og Billund til Barbados i november måned.

FRA København: 7. – 21. nov 2024

 

FRA Billund: 7. – 21. nov 2024

 


Transport

Da flyet fra København og Billund lander i Heathrow og der flyves videre fra Gatwick lufthavn, så vil det være nødvendigt med en transfer fra Heathrow til Gatwick lufthavn. Der er mange muligheder med shuttlebusser eller tog og turen tager ca. 1 time.

Se mere her og vælg “Travelling between Heathrow and Gatwick”.

Jeg har selv prøvet transferen med “The airline” bussen med 2 børn og det gik helt uden problemer. Det er fleksibelt, da man ikke behøver at køre med den bus man har booket. Har man f.eks. booket til kl. 10:15, men finder ud af, at man kan nå den kl. 9:15 (eller omvendt), så tager man bare den der passer.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365