Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Maritim Strandhotel for kun 476,-


Ophold på det flotte 4-stjernede Maritim Strandhotel med skøn beliggenhed direkte ved stranden og lækkert wellness-område med indendørs pool, fitnessrum og eksklusivt spa-område for kun 476,- per person inkl. morgenmad!

Travemünde kaldes kærligt for ‘Lübecks smukkeste datter’ og direkte på byens brede strandpromenade ligger det flotte Maritim Strandhotel. Her kan du på første række nyde den smukke udsigt over vandet og nyde den friske havluft.
Hotellet har både restaurant, café og ølstue og i hotellets store og meget flotte wellnessområde har du rig mulighed for at forkæle dig selv. Maritim Strandhotels 240 værelser er store og byder på opholdsområde og balkon med skøn udsigt.
Hotellet ligger i den historiske by Travemünde, der blev grundlagt helt tilbage i år 1187. Byen med den skønne beliggenhed og hyggelige huse og traditionel havnearkitektur ligger kun en kort køretur fra Danmark og er bestemt et besøg værd.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 952,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 476,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365