Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Ios for kun 3.421,-


1 uge på Ios for kun 3.421,- per person inkl. fly og godt hotel med pool, morgenmad og beliggenhed tæt på stranden!

Ios er en charmerende græsk ø med hvidkalkede små huse, der klatrer op ad klipperne med smalle stræder. De blå skodder og krukker med blomster på balkoner og trappeafsatser danner en farverig kontrast til det hvide. I de frodige dale mellem bjergene vokser oliven- og frugttræer, og på skråningerne breder vinmarkerne sig mens utallige små kirker pryder landskabet. Aftenerne på Ios tilbringes med fordel på en af øens mange restauranter.
Ios har fantastiske strande – lange, brede, dækket med det fineste sand og med krystalklart vand. Hvis du ønsker en strand med meget liv, er Mylopotas Beach et perfekt sted. Rundt omkring på øen, især i syd, venter andre strande, den ene finere end den anden, såsom Manganari-stranden helt nede i syd, Kalamos i sydøst og Psathi på østkysten. Disse kan nås med bus eller kaiki-båd

 

SE det gode tilbud HER:

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 18. – 25. maj 24
v/2 personer3.421,-

 


Hotel

På det lille hotel Marcos Beach kan du tilbringe din ferie på et populært hotel i rolige omgivelser på Ios. Her findes et fint poolområde med udsigt over stranden. Marcos Beach ligger nær øens berømte strand Mylopotas Beach med skønne hav og mange sjove vandsportsaktiviteter.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Ios:

FRA københavn: 18. – 25. maj 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Ios: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365