Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge med ultra all inclusive på Bodrum-halvøen for kun 3.696,-


1 uge med ultra all inclusive på Bodrum-halvøen for kun 3.696,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet hotel med beliggenhed lige ved stranden!

Bodrum ligger i en bugt på Bodrum-halvøen og byder på såvel historie og seværdigheder som butikker og restauranter. Området er kendt for de mange bugte med fine strande og krystalklart vand. Strandene er adskilt af dramatiske klipper og grotter, og under havoverfladen kan du se fisk i alle regnbuens farver. Langs strandene tilbydes ligeledes forskellige vandaktiviteter.

SE det gode tilbud HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Tyrkiet. Se dem alle her.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 8. – 15. maj 24 (7 nætter)
v/2 personer3.696,-

 

billund: 8. – 15. maj 24 (7 nætter)
v/2 personer3.949,-


Hotel

Når du bor på Hotel My Ella Bodrum Resort & Spa, kommer du ikke til at mangle noget. Her har du alt, hvad du har brug for til en skøn, solrig ferie i Tyrkiet.

Der er en swimmingpool hvor du kan tage dig en velfortjent dukkert, eller foretrækker du måske stranden? Så er du kommet til det rette sted, for den ligger lige uden for døren. For de små feriegæster er der en miniklub, og til selvforkælelse til forældrene er der et wellnessområde med forskellige faciliteter. Desuden er der lækker mad og drikke, så det behøver du heller ikke at bekymre dig om. Det bliver en vidunderlig ferie i sjove Bodrum!

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Bodrum:

FRA københavn: 8. – 15. maj 24

 

FRA billund: 8. – 15. maj 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Bodrum: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365