Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Hotel Koldingfjord for kun 556,-


Ophold på det smukke 4-stjernede Hotel Koldingfjord for kun 556,- per person inkl. morgenmad og adgang til pool, sauna og fitness!

Hotel Koldingfjord byder på fantastisk beliggenhed i den smukkeste natur direkte ned til Kolding Fjord. Hotellets imponerende bygninger er indrettet med tidløs dansk design, og de 132 værelser har hver sin egen stemning og charme med fjordudsigt eller udsigt til skoven.
I hotellets restaurant Koldingfjord kan du nyde din mad med udsigt direkte til fjorden, og om sommeren er der i caféen  udendørsservering på terrassen.

Som gæst på Hotel Koldingfjord har du fri adgang til wellnessfaciliteter som pool, sauna og fitness. Naturen omkring hotellet er oplagt til vandreture, og om sommeren er det skønt med en dukkert i fjorden.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.111,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 556,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til billige priser på Koldingfjord. Se et udvalg her:

Der kan klikkes på datoerne:
10. – 11.29. – 10.330. – 31.3

Læs videre efter annoncen

Annonce


Opholdsguide

Har du set vores store opholdsguide? Her har vi håndplukket de bedste hoteller i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland:  Se her


Hotel


Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365