Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Malta for kun 2.494,-


5 dage på Malta for kun 2.494,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool og vidunderlig udsigt!

Den lille charmerende ø Malta har et mildt klima året rundt og byder på mange seværdigheder og dejlige strande med krystalklart vand. Øen er halvt så stor som Bornholm, og her kan du slappe af i en af de skønne feriebyer, der hver har deres egen karakter.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling. Vælg Laveste pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 19. –23. maj 2024
HOTEL1.945,-
FLY549,-
I ALT2.494,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.890,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.945,- per person.

 


Hotel

1926 Le Soleil Hotel & SPA ligger kun få skridt fra stranden og har spa- og wellnesscenter samt restaurant og bar og helt vidunderlig havudsigt.

Værelserne og suiterne er indrettet med en kombination af komfort og moderne teknologi. Alle værelserne har aircondition, fladskærms-tv og tablet. Det private badeværelse har regnbruser. Nogle af værelserne har havudsigt.

Der serveres dagligt kontinental økologisk morgenmad, og du kan også nyde et måltid i restauranten eller en drink i stedets bar.

Der er desuden indendørs wellnessområde med blandt andet opvarmet pool, sauna og dampbad. Der tilbydes også spa-behandlinger. Den sæsonåbne Beach Club ligger 200 m fra overnatningsstedet og har strandområde med parasoller og liggestole samt udendørs infinitypool.

The Point Shopping Mall ligger 300 m derfra. Den nærmeste lufthavn er Malta Internationale Lufthavn, 11 km fra 1926 Hotel & SPA.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Malta:

FRA Billund: 19. –23. maj 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Malta: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365