Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Halkidiki for kun 1.189,-


4 dages forlænget weekend i Halkidiki for kun 1.189,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med morgenmad og beliggenhed lige ned til stranden!

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 11. – 14.  april 2024 (3 NÆTTER)
HOTEL570,-
FLY619,-
I ALT1.189,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.140,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 570,- per person.

 


Hotel

Elea Village er et lækkert hotel s i bungalow-stil, som ligger midt i frodige grønne områder, blot 20 m fra Elia Strand.

Hotellet har swimmingpool og værelserne er lyse og enkelt indrettede med satellit-tv, køleskab, eget badeværelse, aircondition og balkon. Der er gratis WiFi overalt.

Landsbyerne Nikiti og Neos Marmaras ligger omkring 10 km væk og er begge let tilgængelige med hotellets transportservice. Der tilbydes gratis parkering på selve hotellet.

 Gæsterne kan starte dagen med en overdådig morgenmad, der er inkluderet i prisen. Hotellets restaurant serverer middelhavsretter som buffet, og man kan også nyde à la carte-retter på terrassen.

Poolbaren serverer drinks og snacks hele dagen.

 

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Thessaloniki:

FRA KØBENHAVN: 11. – 14.  april 2024


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365