Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksus i Thailand: 2 uger i Khao Lak for kun 9.690,-


2 uger i Khao Lak i Thailand for kun 9.690,- per person inkl. fly og luksuriøst hotel med lækre pools og morgenmad samt egen speedbåd, der tager dig ud til paradisøen Khao Nah Yak, hvor du kan snorkle og svømme blandt tropiske fisk!

Khao Lak bliver af mange kaldet Paradis på jord og ligger ca. en time nord for Phuket i et nationalparksområde midt i den tropiske regnskov og direkte ud til vidunderlige palmefyldte strande med hvidt sand og lyseblåt hav.
Khao Lak er et meget roligt rejsemål og er et af de rejsemål, hvor du bedst kan opleve det autentiske Thailand. Her er også et hyggeligt natmarked og mange gode restauranter.

 

SE det gode tilbud HER:

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 29 apr. – 14. maj 24
v/2 personer9.690,-

 


Hotel

La Flora Khao Lak er et dejligt hotel lige ved stranden i Khao Lak. Her findes tre poolområder med fem store pools, hvoraf den ene har børnesektion og en er en infinity-pool. Solstole og parasoller. Gratis pool-/strandhåndklæder. Strandbar der serverer drikkevarer og snacks. Hotellets restaurant serverer morgenmad, frokost og middag og ligger blot nogle meter fra stranden med skøn udsigt.

Hotellet består af tre hoteldele; Flora Wing, Poolside Wing og Seaside Wing hvor værelserne er placeret. Se respektive værelsestyper. Alle dele har deres egne poolområder med poolbar. Cave Club er et afslappende område, mellem poolen på Seaside Wing og stranden, hvor du kan læne dig tilbage i en behagelig solstol, få en god drink og nyde en fantastisk solnedgang. For at pifte din ferie op, har hotellet sin egen speedbåd, der tager dig ud til paradisøen Khao Nah Yak, hvor du kan snorkle og svømme blandt tropiske fisk eller bare gå en tur i vandkanten.

Spa med massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Fitness-faciliteter. Thaiboxing, petangue og aerobics mod betaling. Vandsportsfaciliteter som kajak, SUP og snorkling mod betaling. For de mindste børn er der en børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale samt egen pool og legeplads.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Khao Lak:

FRA københavn: 29 apr. – 14. maj 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Khao Lak: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365