Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Göteborg for kun 604,-


Forlænget weekend i Göteborg for kun 604,- per person inkl. 4-stjernet hotel med central beliggenhed på Drottningtorget og morgenmad!

Göteborgs idylliske kanaler, smukke bygninger, livlige kvarterer, og mange grønne områder gør byen til en indbydende, afslappet og anderledes storby, hvor du kan bruge mange hyggelige timer. Göteborg byder på ufattelig smuk skærgårdsnatur og et centrum med små specialbutikker, gallerier, restauranter, caféer og hyggelige konditorier.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.207,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 604,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling. Vælg “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det flotte 4-stjernede ProfilHotels Opera, der ligger på Drottningtorget, 100 m fra Göteborgs hovedbanegård. Der er gratis adgang til fitnesscentret, gratis wi-fi på værelset samt lokale og internationale retter i restauranten, hvor du også kan få en cocktail i baren.

Værelserne på ProfilHotels Opera er flotte og stilfuldt indrettet.

Der er 2 minutters gang fra hotellet til sporvognsstoppestedet Nordstaden. Butikscentret Nordstan ligger lige rundt om hjørnet.

ProfilHotels Operas gæster får rabat på en nærliggende parkeringsplads.

Se mere her

Indtryk fra göteborg


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365