Vi finder de bedste rejsetilbud

3 nætter på Arctic Treehouse Hotel for kun 3.934,-


3 nætter på det vilde Arctic Treehouse Hotel ved Polarcirklen for kun 3.934,- per person inkl. fly og morgenmad!

Arctic TreeHouse Hotel er et unikt designhotel, der tilbyder luksuskomfort i hjertet af den arktiske natur. Hotellet er bygget på en skovklædt bjergskråning ved polarcirklen og panoramaudsigten fra vinduerne giver et imponerende billede af den eventyrlige natur og den arktiske himmel, hvor du kan være heldig at se nordlyset danse. Hotellets enestående restaurant serverer kulinariske lækkerier tilberedt i stilfulde omgivelser med arktiske ingredienser. Velkommen til polarcirklen – uforglemmelige oplevelser venter dig!

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


 HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 5. – 8.  apr 2024 (3 NÆTTER)
HOTEL2.041,-
FLY1.893,-
I ALT3.934,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.082,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.041,- per person.

 


Hotel

Arctic TreeHouse Hotel ligger i nærheden af SantaPark i Rovaniemi. Der tilbydes suiter, og gæsterne kan nyde udsigten til den omkringliggende skov og måske endda se nordlys. Der er gratis privat parkering og gratis wi-fi på stedet. Værelserne er indrettede med nordisk design, og de har fladskærms-tv, te- og kaffefaciliteter samt en minibar. De har eget badeværelse med bruser, gratis toiletartikler og en hårtørrer. Overnatningsstedet har døgnåben reception, concierge og en gavebutik. Du kan spise i restauranten eller tage en drink i baren. Personalet kan hjælpe med at arrangere husky-safari, rensdyrture, finsk sauna og besøg i SantaPark. Du kan deltage i forskellige aktiviteter såsom ski-, cykel- og vandreture. Julemandens Landsby ligger 2 km fra Arctic TreeHouse Hotel, og der er 5,7 km til Rovaniemis centrum. Den nærmeste lufthavn er Rovaniemi Lufthavn, 3,4 km fra overnatningsstedet.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Rovaniemi:

FRA København: 5. – 8.  apr 2024


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rovaniemi: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365