Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Kreta for kun 2.576,-


1 uge på Kreta for kun 2.576,- per person inkl. fly og super lækkert hotel med fantastisk beliggenhed og morgenmad!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


ANDRE TILBUD

Hvis du i stedet foretrækker en pakkerejse, kan du hos Sunweb finde mange andre gode tilbud til Kreta:

SE andre REJSER TIL KRETA HER:
Uden all incluisveMed all inclusive
8 dage
15 dage

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 9. – 16. apr 24
HOTEL1.453,-
FLY1.123,-
I ALT2.576,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.905,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket svarer 1.453,- per person inkl. halvpension.

 


Hotel

Infinity Blue Boutique Hotel & Spa ligger meget tæt på Hersonissos-stranden med Blå Flag og har udendørs swimmingpool, poolbar og 2 restauranter.

De lyse og rummelige værelser er stilfuldt indrettet i hvidt og blåt og har store vinduer og aircondition. De har alle gratis wi-fi, fladskærms-tv, værdiboks, minibar, kaffemaskine og eget badeværelse. Receptionen på Infinity Blue Boutique Hotel & Spa er døgnåben og du kan desuden leje cykler og bil på hotellet.

Stedets restaurant byder både på buffet- og a la carte-menuer. Wellnessfaciliteterne omfatter spa, sauna, hamam og hydromassage, og der er også frisørsalon.

Den livlige hovedgade med talrige restauranter og barer ligger i kort gåafstand fra stedet. Det nærmeste supermarked ligger 10 m derfra, og der er 50 m til rutebilstationen. Nikos Kazantzakis Lufthavn ligger 20 km derfra, og stedet tilbyder desuden gratis privat parkering på stedet.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 9. – 16. apr 24

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365