Vi finder de bedste rejsetilbud

Skiferie: 3 nætter ved Alpe d’Huez for kun 798,-


Skiferie: 3 nætter i Vaujany ved Alpe d’Huez for kun 798,- per person inkl. liftkort og flot 4-stjernet hotel med pool og super beliggenhed!

Vaujany er en charmerende lille landsby, der ligger gemt i en dal i Frankrig. Landsbyen, som ligger i 1250 meters højde, er en del af det store skiområde, der sammen med Alpe d’huez og Oz en Oisans, udgør Grand Domaine Ski. De store gondollifte, som rækker langt, gør at du hurtigt kan komme helt op i 2800-3330 meters højde og herfra finder du et stort udvalg af forskellige pister for alle skiløbere og snowboardere uanset niveau og præferencer.
Til dem, som søger masser af uafbrudt pisteløb, er dette skiområde det helt rigtige valg, da det har nogen af verdens længste pister. Den længste pist i skiområdet kaldes “Sarenne”, som er hele 16 kilometer lang. Her har du muligheden for at opleve cirka 1,5 times konstant skiløb. Denne lange pist starter på toppen af Sarenne Glacier i 3330 meters højde. Herfra har du en fantastisk udsigt over hele skiområdet. På denne passage ligger der flere franske restauranter, hvor du kan få lidt mad og drikke. For dem, der ønsker at stå på off-piste, er der også adskillige gode off-piste-områder

SE DET GODE TILBUD HER

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Kør selv: 17. – 20. dec. 2023 (3 nætter)
v/2 personer798,-

 


Hotel

 

I hjertet af Vaujany finder du de rummelige lejligheder i Résidence Les Epinettes. Boligens beliggenhed er så god, at alt ligger inden for rækkevidde. For eksempel ligger skiliften ca. 100 meter væk, og der er flere restauranter og butikker i området.

I det hele taget, er det en fin adresse at bo på. Lejlighederne er alle rummelige og velmøblerede. Har du lyst til at slappe helt af? Så besøg saunaen og hammam, eller svøm et par baner i den indendørs pool. Så er du frisk og klar til pisterne næste dag!

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365