Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Krabi for kun 5.983,-


2 uger i Krabi for kun 5.983,- per person inkl. fly, bagage og flot 3,5-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Krabi er et tropeparadis der især er kendt for sin smukke skærgård af  grønne kalkstensøer, der flot hæver sig i det turkisblå hav. Krabi er til dig, der kan lide dejlige strande, paradisøer og snorkling.  Området anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur, der byder på rige muligheder for en både afslappende og aktiv ferie.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig! Vi har taget udgangspunkt i, at der flyves til Phuket, da flyforbindelsen er bedre og billigere. Transport fra Phuket lufthavn til Ao Nang tager ca. 2 timer i minibus.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 7. – 21. mar 2024 (13 nætter)
HOTEL1.445,-
FLY4.511,-
I ALT5.983,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.944,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.472,- pr person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det flotte 3,5-stjernede Aonang Silver Orchid Resort, der modtager meget gode anmeldelser og bl.a. byder på pæne værelser, flot poolområde og god beliggenhed i Ao Nang. Husk at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Se det gode tilbud her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra København til Phuket i marts 2024.

 

FRA KØBENHAVN: 7. – 21. mar 2024


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Transport er meget billigt i Thailand og Krabi provinsen har et godt lokalt transportsystem, der bl.a. omfatter busser, taxaer og færger.


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365