Vi finder de bedste rejsetilbud

7 dage på Kreta for kun 2.548,-


7 dage på Kreta for kun 2.548,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med morgenmad, pool, spa og og fantastisk udsigt!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


ANDRE TILBUD

Hvis du i stedet foretrækker en pakkerejse, kan du hos Sunweb finde mange andre gode tilbud til Kreta:

SE andre REJSER TIL KRETA HER:
Uden all incluisveMed all inclusive
8 dage
15 dage

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 17. – 23. aug 23
HOTEL1.582,-
FLY966,-
I ALT2.548,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.164,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket svarer 1.582,- per person inkl. halvpension.

 


Hotel

Amazones Village Suites, som ligger på en bjergskråning i ​​den traditionelle landsby Piskopiano, kun 1 km fra Hersonissos, byder på veludstyrede værelser med balkon. Komplekset har også en stor swimmingpool med spabad og en cocktailbar ved swimmingpoolen. Suiterne på Amazones Village Suites er smagfuldt indrettede, de fleste med havudsigt. De har alle aircondition, tekøkken og satellit-tv. Nogle af suiterne har også eget spabad.

Udover den store swimmingpool har Amazones Village også et børnebassin og en stor træterrasse med panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav, hvor man kan nyde solen. Der findes desuden et fitnesscenter på hotellet.

Der serveres morgenbuffet dagligt i morgenmadslokalet, og restauranten byder på græske og internationale retter.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 17. – 23. aug 23

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365