Vi finder de bedste rejsetilbud

Tropeferie i Tyskland for kun 644,-


Tropeferie i Tyskland for kun 644,- per person inkl. premium familieværelse, morgenmad og to dages adgang til Tropical Paradise, Amazonia og saunaområdet!

Oplev det imponerende ferieresort Tropical Islands, der er Europas største tropiske badeland. Det store ferieresort har plads til 8.200 besøgende og byder på et væld af oplevelser og med en behagelig temperatur på 26 grader kan du opleve det store udbud af aktiviteter i et dejligt tropisk klima. Få et overblik over de mange aktiviteter i hotelsektionen. Med en beliggenhed nær Berlin er det nemt at komme dertil i såvel bil, tog og fly. – og det er oplagt at kombinere turen med en storbyferie til Berlin!

Se det gode tilbud her
Bemærk: Vi har taget udgangspunkt i 2 voksne og 2 børn i et premium familieværelse, men man kan sagtens være et andet antal personer eller vælge en anden type indkvartering. Der er rigtig mange datoer at vælge imellem i perioden maj – oktober.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Overnatning: 15. – 16. sep 2023
HOTEL644,-
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.572,- for 4 personer i et premium familieværelse, hvilket er 643,- per person.

 


Ophold

Vi har taget udgangspunkt i et ophold i Tropical Islands, der bedømmes fantastisk af mere end 22.000 tidligere gæster.

Vælg mellem fem skønne overnatningstyper:

 • 2- og 4-personers safaritelt: Overnat i et stilfuldt stof-telt direkte i regnskovslejren
 • Premium-telt: Føl dig hjemme i et komfortabelt og rummeligt telt i træ
 • Premium-dobbeltværelse: Nyd din time-out i et tematisk dekoreret premium-dobbeltværelse direkte ved lagunen, Sydhavet, boulevarden, regnskoven, Wayang Plaza og Tropical Village
 • Premium Family Rooms: Bo med hele familien i de stilfulde tema-værelser i hjertet af Tropical Islands.
 • Woodland Home: De fortryllende og fuldt udstyrede Woodland Homes venter på dig midt i det grønne – perfekt for alle natur- og eventyrelskere.

Da der er rigtig mange aktiviteter at tage sig til, så kommer du ikke til at kede dig! – Aktiviterne består bl.a. af: Legepladser, minigolf, ballonflyvning, volleyball, børneklub, fitnesscenter, sauna, opvarmede pools, spa, spillehal, masser af vandområder med vandrutsjebaner, springvand og meget meget mere.

Bemærk: Man har adgang til badelandet fra kl. 6 på ankomstdagen til kl. 0:59 på afrejsedagen. Man kan altså have 2 hele dages sjov i vandlandet ved blot 1 enkelt overnatning.

Se mere her

Guide til bestilling

4: Klik på “Hoteller”

5: Klik på “Vælg hotel”

6: Vælg værelsestype, fortsæt til check-out og bestil.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Indtryk

©Tropical Island

©Tropical Island

©Tropical Island

©Tropical Island

©Tropical Island

©Tropical Island

©Tropical Island

©Tropical Island

©Tropical Island

©Tropical Island


Transport

 

I bil tager det ca. 3 timer at komme fra Rostock (Sjælland / Fyn) til Tropical Islands og ca. 5 timer fra Padborg (Jylland).

I tog tager det ca. 8 timer fra Københavns hovedbanegård og ca. 10 timer fra Aalborg. Bestil med fordel på Deutsche Bahns hjemmeside. Tropical Islands tilbyder gratis shuttle fra Tropical island banegården.

Da Tropical islands kun ligger ca. 1 times kørsel fra Berlin er det oplagt at flyve dertil, hvis man ikke vil tage turen i bil eller tog. Fra Berlin kan du tage et tog til Brand Tropical Islands. Herfra tilbyder Tropical Islands gratis shuttle service.


Tropical Islands

 • Inklusiv overnatning i Tropical Islands i Safari-telt, Premium-telt, Premium-dobbeltværelse, Premium-familieværelse eller Woodland Home)
 • Morgenmad er inkluderet (undtagen i Woodland Home)
 • Inklusiv adgang til Tropical Islands Resort:
  • ved Safari-teltet og Premium-teltet: Adgang til Tropical Paradise og AMAZONIA
  • ved Premium-dobbeltværelse, Premium-familieværelse og Woodland Home: Adgang til Tropical Paradise, AMAZONIA og saunaområdet

mere information

 • Du vil modtage din reservationsbekræftelse pr. e-mail senest 7 dage før ankomst.
 • VIGTIGT: Du skal have denne reservationsbekræftelse printet på papir – også for at få adgang til Tropical Islands-badelandet før du checker ind på dit overnatningssted.
 • Du kan KUN tjekke ind på Tropical Islands ved at fremvise din printede reservationsbekræftelse – så husk at printe!
 • Det er dit eget ansvar at holde dig opdateret om ændrede åbningstider – læs mere på Tropical Islands’ egen hjemmeside.
 • Ved spørgsmål bedes du kontakte Travelcircus’ kundeservice direkte på +45 89 87 55 00.
 • Vigtigt: Rutsjebaner er sportsudstyr, så brugen er på eget ansvar! Børn under 8 år bør være under opsyn af deres forældre.

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365