Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold på Sørup Herregaard for kun 616,-


Weekendophold på Sørup Herregaard for kun 616,- per person inkl. morgenmad og fri adgang til wellnessfaciliteter som pool, spa og sauna!

Skuldrene falder helt ned, når man kører ned ad alléen til Sørup Herregaard, som er omgivet af sø og skov. Herregaarden tilbyder en vifte af romantik, hygge og afslapning med mulighed for at glemme hverdagen for et øjeblik.

Ikke langt fra Sørup Herregaard ligger det 45 meter høje Skovtårn, der giver dig en unik naturoplevelse, hvor du ser naturen i helt nye perspektiver. Oplev suget i maven over Skovtårnets arkitektur, den sydsjællandske natur og den storslåede udsigt fra toppen af tårnet højt over træernes kroner.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.232,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 616,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago. Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 7. – 8. juli 2023, men der er mange alternative datoer. Se et udvalg længere nede på siden.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til gode priser på Sørup Herregård. Se et udvalg her:

DER KAN KLIKKES PÅ DATOERNE
2. – 3.69. – 10.616. – 17.623. – 24.6
30.6 – 1.714. – 15.721. – 22.728. – 29.7

Hotel

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365