Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage med all inclusive i Kusadasi for kun 2.540,-


8 dage med all inclusive i Kusadasi for kun 2.540,- per person inkl. fly og flot 5-stjernet hotel med pool, moderne værelser og beliggenhed lige ved stranden!

Kusadasis særlige stemning og smukke natur gør byen til favoritrejsemål for mange rejsende til Tyrkiet, som hvert år vælger at holde deres ferie i netop denne by. Kusadasi er kendt for gode indkøbsmuligheder, fine strande, en ny marina, et charmerende og livligt natteliv og meget gode forbindelser til områdets øvrige historiske seværdigheder. Når du rejser til Kusadasi, får du utallige muligheder for uforglemmelige oplevelser med venner og familie. Her er de historiske rammer, den traditionelle atmosfære og den hyggelige feriestemning alt sammen er med til at gøre Kusadasi til en ferie, du ikke vil glemme.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Tyrkiet. Se dem alle her.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 24 – 31. maj 23 (7 nætter)
v/2 personer2.540,-

 

København: 27. maj – 3. jun 23 (7 nætter)
v/2 personer3.160,-


Hotel

Hotel Tusan Beach Resort i Kusadasi er et smukt 5-stjernet hotel omgivet af en fantastisk have, hvor du virkelig føler, du er trådt ind i et paradis. Det ligger direkte på en 300 meter lang sandstrand, hvilket gør det til et ideelt feriested for ægte solelskere. Havet byder på masser af sjov for vandrotter, som kan dyrke forskellige former for vandsport her.

Her er der masser at lave for både store og små, og du vil ikke kede dig et øjeblik. Der er et varieret underholdningsprogram hver dag fra maj til slutningen af oktober, herunder sjove underholdningsaftener. Der arrangeres f.eks. (mini)diskoteker, hvor DJ’en spiller de nyeste sange hver gang!

Værelserne er alle moderne indrettede og har en dejlig balkon, hvor man kan trække sig tilbage. Herfra har du panoramaudsigt over de smukke bakker mod øst eller udsigt over Det Ægæiske Hav. Da dit ophold her er med all inclusive, kan du nyde alle de lækre sager, som hotellet tilbyder i løbet af dagen.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Kusadasi i maj måned.

 

FRA billund: 24. – 31. maj 23

 

FRA københavn: 27. maj – 3. jun 23

 


Indtryk


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Kusadasi: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365