Vi finder de bedste rejsetilbud

13 dage Barcelona og cruise for kun 6.435,-


13 dage Barcelona og middelhavscruise i Spanien, Frankrig og Italien for kun 6.435,- per person inkl. fly, hotel og cruise med helpension og drikkepenge inkluderet på NCL Epic! – All inclusive drikkepakke, internet og specialrestauranter kan tilkøbes for blot 743,-

Vi har taget udgangspunkt i et 11 dages cruise fra / til Barcelona på skibet NCL Epic. Skibet er et stort og flot skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 329 meter og det vejer 156.000 tons. Der er plads til ca. 4.100 passagerer og 1.725 besætningsmedlemmer.

Cruiset har en fantastisk rute: Marseille og Cannes i Frankrig, Firenze/Pisa, Rom og Napoli i Italien og Mallorca, Ibiza og Barcelona i Spanien.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fly
Hotel
Cruise
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 23. maj – 4. jun (12 NÆTTER)
FLY781,-
HOTEL1.348,-
CRUISE4.306,-
I ALT6.435,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Cruiset kan bestilles på Sunweb. Vi har taget udgangspunkt i en indvendig kahyt, der koster 5.812,- for 2 personer, hvilket svarer til 2.906,- per person. Dertil kommer drikkepenge på 1.400,- per person, som er medregnet i ovenstående priser.

 

 


HOTEL

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Laumon, der modtager meget gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser.

SE MERE HER:

CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i et 11 dages cruise fra og til Barcelona på skibet NCL Epic. Skibet er et stort og flot skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 329 meter og det vejer 156.000 tons. Der er plads til ca. 4.100 passagerer og 1.725 besætningsmedlemmer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt, balkon eller suite.

Prisen for selve cruiset er 2.906,- per person, men dertil kommer drikkepenge. Det foreslåede beløb er på 140,- per person per dag. Beløbet kan justeres op eller ned efter ønske, men man skal dog have in mente, at personalets indtjening næsten udelukkende kommer fra drikkepenge. Serviceniveauet er meget højt og værelset bliver f.eks. ordnet 2 gange dagligt.

Helpension (Samtlige måltider samt vand, the, kaffe, juice og saft) indgår, men for blot 743,- kan der tilkøbes en pakke bestående af all inclusive drikkepakke, 300 minutters internet og 4 gange adgang til specialrestauranter.

Vær opmærksom på, at hvis der skal spises i hovedrestauranterne på skibet, så skal der bæres lange bukser og lukkede sko for mænds vedkommende. Dette gælder dog ikke i buffetrestauranten.

SE MERE HER


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har på vores flysøgemaskine fundet billige billetter fra Billund til Barcelona.

Billund – Barcelona : 23. maj – 4. jun 2023

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365