Rejsemål: Mauritius
Rejselængde: 14 overnatninger
Afrejse fra København 3. januar 2018
Pris per person fra København kun: 4.362,-


Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 03. – 18. januar 2018 (14 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
41064,- | 3298,-4.362,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Residence Padma. Hotellet der blev opført i 2011 består af 13 værelser og det bliver af gæsterne vurderet som “Rigtig Godt” (4,5 / 5 på tripadvisor). Hotellet, der ligger meget centralt i Flic en Flac har en pool, men ligger derudover blot 700 meter fra stranden. Der er wifi på alle værelserne og hotellet tilbyder lufthavnstransport for 225,- pr. person.

Se meget mere om “Residence Padma” her: Vis Hotel


Fly: Direkte

Fra København er prisen for direkte fly med Thomsonfly 3.298,- pr. person med rejsedatoerne den 3. – 18. januar 2018. Mad kan tilkøbes for 229,- pr. person og bagage kan tilkøbes for 600,- pr. stk.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller bestil forskringen hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport for 225,- per person.

Det er nemt og billigt at køre med busserne på Mauritius. Det er også oplagt at leje cykler. Langs kysten er landskabet forholdsvis fladt.

Der kan evt. også lejes en bil. Den kan bestilles her
og koster fra 3.664,- for 15 dage.


Yderligere information

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Prisen passer altid når rejsen bliver lagt op på hjemmesiden, men tjek altid priser og tilgængelighed på begge ting før du bestiller det ene, da det kan have ændret sig siden vi lagde den op.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Husk, at vi trækker lod om en rejse den 24. december. Se mere her