Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Naxos for kun 3.774,-


1 uge på Naxos for kun 3.774,- per person inkl. fly og hotel med morgenmad og god beliggenhed lige ved stranden!

Naxos er den største af Kykladerne, og man kommer hertil med båd fra Santorini. Øens landskab er meget varieret med høje bjerge, små byer og dybe grønne dale. Det er en frodig og smuk ø, der lever godt af sine naturrigdomme.

Naxos er et sandt badeparadis for alle aldersgrupper. Her findes masser af plads på de kilometerlange, gyldengule og lavvandede strande. For den aktive findes gode muligheder for vandski og windsurfing. For den, som bare vil slappe af og sole, findes hyggelige og næsten uberørte badebugter.

 

SE det gode tilbud HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. – 31. aug 24
v/2 personer3.774,-


Hotel

 

Hotel Asteria har en ideel beliggenhed lige ved stranden. Du indkvarteres i dobbeltværelser og kan nyde din morgenmad på hotellets terrasse med en fantastisk havudsigt. Naxos by ligger kun en kort gåtur væk og byder på hyggelige taverner.

Asteria er et enkelt hotel med en perfekt placering på sandstranden St. George. Hotellet har en stor veranda, hvor morgenmaden serveres med udsigt over St. George-bugten. Herfra er der gåafstand til centrum og havnepromenaden i Naxos by, som tilbyder shopping og taverner. På stranden kan du leje solstole, parasoller og vandsportsfaciliteter mod betaling.

Hotellet tilbyder gratis wifi i fællesområder og gratis deponering i receptionen. Lokaltrafikken kan være forstyrrende i visse værelser. Kaffemaskiner og el-kedler kan lånes i receptionen.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Naxos:

FRA københavn: 24. – 31. aug 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Naxos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.

Apollo anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bådbilletten tur/retur Santorini/Naxos inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer til Santorini.


SPAR 20% PÅ MOBILABONNEMENTet HOS EESY!

Har du brug for et mobilabonnement, der inkluderer data i EU?

Så har vi et fantastisk tilbud til dig! Med vores rabatkode REJS365kan du spare 20% hos eesy. For eksempel kan du få et abonnement med fri tale, 30 GB data og 20 GB EU data for kun 87,- kr. pr. måned.

SE MERE HER:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365