Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Hammamet med all inclusive for kun 4.923,-


1 uge i Hammamet med all inclusive for kun 4.923,- per person inkl. fly og godt strandhotel med flot poolområde, vandrutchebane og beliggenhed lige ved stranden!

Hammamet er en populær kystby i Tunesien, kendt for sine smukke strande, gamle bydel og luksuriøse ferieresorts. Besøgende kan nyde sol og strand, udforske den charmerende gamle bydel og forkæle sig selv med wellnessbehandlinger. Det er en fantastisk destination for både afslapning og kulturelle oplevelser ved Middelhavet.

 

SE det gode tilbud til Hammamet HER:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. sep – 1. okt 24
v/2 personer4.923,-


Hotel

Paradise Palace, et All Inclusive-hotel, ligger direkte ved den fine sandstrand uden for Hammamet. Gæsterne kan nyde sjove aktiviteter, svømme i de forskellige pools og prøve vandrutsjebanen. Hotellet tilbyder også solstole på stranden, et udvalg af sportsaktiviteter og en børneklub.

Der er et stort poolområde med poolbar, vandrutsjebane, relaxpool med jacuzzi og børnepool. Solsenge og parasoller er til rådighed ved alle pools og på stranden. Pool- og strandhåndklæder kan lejes.

Buffetrestauranten Jinen serverer morgenmad, frokost og middag, mens morgenmaden kan nydes indtil kl. 11:00. Frokost tilbydes også i Hour-strandrestauranten, og snacks serveres i Hour og Casa del Piratti. Dresscode gælder for morgenmad og middag.

På stranden er der forskellige sportsaktiviteter som vandcykler, jetski og kajakker til rådighed mod betaling, samt beachvolley. Hotellet tilbyder også aktiviteter som minigolf, bueskydning, volleyball, bordtennis, træningshold og underholdning. Der er også en børneklub for børn i alderen 4-12 år.

Hotellets spa har faciliteter som sauna, hammam, indendørs pool og spabehandlinger, mod betaling. Den indendørs pool er opvarmet fra november til april. Der er daglige aktiviteter og aftenunderholdning.

Gratis wifi er tilgængeligt på hele hotellet, der består af en hovedbygning og bungalows. Der er også et minimarked og en souvenirbutik på stedet. Hammamets centrum og den gamle medina ligger ca. 8 kilometer væk, og Citrus og Yasmin golfbaner er 3 kilometer derfra.

SE mere HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Hammamet:

FRA københavn: 24. sep – 1. okt 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Hammamet: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365