Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Herceg-Novi med all inclusive for kun 4.820,-


1 uge i Herceg-Novi med all inclusive for kun 4.820,- pr. person inkl. fly og 4-stjernet wellnesshotel med vidunderlig udsigt og beliggenhed lige ved stranden!

Den charmerende middelalderby Herceg-Novi ligger ved udmundingen af Kotorbugten i Montenegro, tæt ved grænsen til Kroatien. Byen ligger i frodige og bjergrige omgivelser, og overalt i byen kan du nyde den betagende udsigt over Kotorbugten, som siges at være blandt verdens smukkeste bugter. Går du en tur gennem de smalle brostensbelagte gader, er det som at bevæge sig gennem en anden tidsalder. Gaderne er præget af smukke kalkstenshuse med grønne skodder, og på de hyggelige pladser mødes du af smukke kirker og fortovscaféer. Kontorbugten indbyder til en afkølende dukker, og flere steder langs Herceg-Novis kyst findes der flere badeplatforme, hvor du kan bade eller lægge dig på en solseng og nyde varmen og den smukke udsigt.

 

Se det gode tilbud her:

Bemærk at der er flere tilgængelige datoer og priser.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 3. – 10. okt 2024 (7 nætter)
Pris4.820,-

Hotel

Leder du efter en vidunderlig sol og strandferie i Montenegro? Så er Hotel Talia & Spa i Herceg Novi det perfekte feriested for dig! Hotellet ligger kun 50 meter fra stranden, så her kan du nyde den ultimative afslapning og sjove oplevelser.

I løbet af dagen kan du dase på stranden, tage en afkølende dukkert i havet eller dyrke vandsport. Om eftermiddagen kan du nyde en lækker frokost på terrassen med udsigt over havet. Om aftenen kan du spise i hotellets restaurant eller på en af de hyggelige restauranter i området.

Efter en dag med sol og hav kan du slappe af i hotellets spa. Her kan du nyde forskellige massager, saunaer og andre wellness-behandlinger. Hotel Talia & Spa er det perfekte sted til en uforglemmelig sol og strandferie!

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 3. – 10. okt 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE MERE HER:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Herceg-Novi. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365