Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Costa Brava for kun 4.302,-


1 uge på Costa Brava for kun 4.302,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet hotel med morgenmad, pool, flotte spa-faciliteter og beliggenhed direkte på strandpromenaden!

Costa Bravas kyststrækning strækker sig fra Barcelona og hele vejen op til den franske grænse. Kystens behagelige temperaturer, smukke strande og moderne feriebyer betyder, at mange vender tilbage til Costa Brava år efter år. Langs med de fleste strande løber en velholdt strandpromenade, og det er også her, du kan få stillet sult og tørst, inden du vender tilbage til stranden.

Se de gode tilbud til costa brava her:
KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg
Bemærk: Der er mange alternative datoer med priser i samme niveau.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 3. – 10. okt 24 (7 nætter)
Pris4.302,-

 

 

Billund: 8. – 15. okt 24 (7 nætter)
Pris4.916,-

 

 

Aalborg: 6. – 13. okt 24 (7 nætter)
Pris4.855,-

 


Hotel

Under et ophold på det luksuriøse Excellent Atzavara Hotel & Spa vil al stress forsvinde som dug for solen. På denne helt perfekte indkvartering på smukke Costa Brava mangler intet. Desuden har det en ideel beliggenhed, nemlig direkte ved den lange promenade. Denne fører hele vejen til nabobyen Malgrat Mar. Og hvis du vil nyde solen og havet, er dette også det rette sted, for efter en kort gåtur kan du allerede rulle dit håndklæde ud på sandet.

I den perfekt vedligeholdte have er der fine swimmingpools omgivet af komfortable liggestole. Drøm dig væk i solen med en farverig cocktail i hånden. Nyd en lang frokost i den smukt indrettede restaurant. Du kan også forkæle dig selv i wellnesscentret med en massage eller en hammam-behandling. Du kan også slappe af på dit rummelige, flot indrettede værelse. Det er virkelig perfekt, sikke et smukt værelse!

Maden serveres også til perfektion på dette fantastiske hotel. Restauranterne serverer fremragende middelhavsretter kombineret med smagsoplevelser fra andre kulturer. Hvis du ønsker at nyde en drink efter middagen, kan du gøre det på hotellets terrasse ved baren. Det bliver en vidunderlig, afslappende ferie!

Se mere her:
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aalborg

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra Billund, København og Aalborg til Costa Brava:

 

FRA Billund: 8. – 15. okt 24

 

FRA København: 3. – 10. okt 24

 

FRA Aalborg: 6. – 13. okt 24

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes på Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i omkring Costa Brava. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365