Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Skopelos for kun 3.591,-


1 uge på Skopelos for kun 3.591,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Skopelos er en rolig og smuk ø i det Ægæiske Hav og hører til øgruppen Sporaderne. Øen kaldes ofte for den grønne ø, da den er dækket af pinjetræer, klipper og omgivet af krystalklare badebugter og mange smukke klostre og hele 360 små kirker. Skopelos byder på en nærmest uendelig række fantastiske strande og skønne landskaber, der inviterer til nydelse, afslapning og udendørs aktiviteter.

 

SE det gode tilbud til Skopelos HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. Se alle deres rejser her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 21. – 28. sep 24 (7 nætter)
v/2 personer3.591,-


Hotel

Rigas Hotel Skopelos er en charmerende indkvartering, der er smukt integreret i det omkringliggende landskab med en arkitektur, der afspejler områdets karakter. Ved poolområdet kan gæsterne nyde afslappende musik og den dejlige duft af blomster fra de omkringliggende haver. Værelserne varierer mellem dobbeltværelser og familieværelser, begge inkluderer en morgenmadsbuffet.

Hotellet er designet som en lille landsby, hvor lejlighederne ligger i mindre bygninger omkring poolen, mens dobbeltværelser og superior-værelser er placeret nær hovedindgangen og gaden. Der er et behageligt poolområde med solstole, parasoller og en poolbar, der serverer lette måltider. Hotellets restaurant fokuserer på lokale råvarer, og gæsterne kan nyde morgenmaden både indendørs og i hotellets have.

Gratis WiFi er tilgængeligt, og receptionen er åben døgnet rundt med gratis deponering af værdigenstande. Et supermarked ligger kun ca. 100 meter fra hotellet. Stranden ligger 600 meter væk, ved havnen i Skopelos by, selvom det skal bemærkes, at det er en stenstrand. I begyndelsen og slutningen af sæsonen er der ingen solstole eller parasoller tilgængelige, men i højsæsonen tilbyder nogle tavernaer disse faciliteter til deres gæster. Øen har også flere fantastiske strande, hvoraf mange kan nås med bus eller ved at leje en bil. Bemærk, at nogle af familieværelserne, superior-værelserne og enkelte dobbeltværelser har trapper op til værelserne.

 

SE mere HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Skopelos:

FRA københavn: 21. – 28. sep 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Skopelos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365