Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Playitas på Fuerteventura for kun 3.576,-


1 uge på Playitas på Fuerteventura for kun 3.576,- per person inkl. fly og vildt 4-stjernet sportsresort!

Playitas Resort på Fuerteventura er Europas vildeste sports- og træningshotel for både hverdagsmotionister og eliteudøvere. Her får du et uendeligt udvalg af sportsgrene og aktiviteter samt smuk udsigt over det fredfyldte område og Atlanterhavet. På Playitas keder du dig aldrig. Her findes aktiviteter som passer alle interesser og niveauer. Hver uge tilbydes et fuldspækket træningsprogram, som er inkluderet i prisen. Udover lækre sportsfaciliteter får du også alle de vigtige dele på et ferieresort såsom et behageligt klima, sol og strand, skønne opvarmede pools, flere restauranter, barer og flotte værelser.

Se det gode tilbud her:
Fra_BillundFra København

Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 20. – 27. aug 2024 (7 nætter)
Pris3.576,-

 

København: 20. – 27. aug 2024 (7 nætter)
Pris3.842,-


Hotel

Playitas Resort er et omfattende sports- og træningshotel, der både appellerer til almindelige motionister og topatleter. Dette omfattende ferieresort består af forskellige boligenheder såsom lejligheder med køkken, hotelværelser, selvstændige villaer med private pools og større værelser ideelle til familier eller grupper. Resortet tilbyder et bredt udvalg af sportsaktiviteter og har malerisk udsigt over det rolige landskab og Atlanterhavet. Kedsomhed er en by i Rusland her!

Playitas Resort er mere end blot et feriested; det er et paradis for sportsentusiaster og familier. Med faciliteter som pools, restauranter, barer og dedikeret personale, sikres en uforglemmelig oplevelse. Med fire forskellige indkvarteringstyper; Playitas Aparthotel, Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe, er der noget for enhver smag.

I centrum af resortet ligger Plaza Ramla, et knudepunkt for aktiviteter og sport, med faciliteter som en olympisk swimmingpool, diverse træningsområder, tennisbaner, et fitnesscenter og meget mere. Nær Aparthotel og Annexe findes faciliteter som driving range og surfcenter, mens golfklubhuset ligger tæt på hotelafdelingen.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Fuerteventura.

FRA billund: 20. – 27. aug 2024

 

FRA KØBENHAVN: 20. – 27. aug 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Fuerteventura: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365