Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Peloponnes med halvpension for kun 3.999,-


1 uge i Peloponnes med halvpension for kun 3.999,- per person inkl. fly og flot strandhotel med pool, halvpension og havudsigt fra værelset!

I Peloponnes på det græske fastland får man en autentisk græsk rejseoplevelse og muligheden for at opleve det historiske, kulturrige og naturskønne Grækenland. I Peloponnes finder man både smukke strande og dejlige strandpromenader, hyggelig shopping og fortræffelige restaurantmuligheder og små indbydende tavernaer!

 

Se det gode tilbud her:
Fra_BillundFra København

Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 19. – 26. aug 2024 (7 nætter)
Pris3.999,-

 

København: 19. – 26. aug 2024 (7 nætter)
Pris4.999,-


Hotel

Strandhotel med havkig fra værelser, restaurant og pool

Hotel Pappas ligger direkte ved stranden med en fantastisk udsigt til havet og de omkringliggende byer, som klatrer op ad bjergene i horisonten. Hotellet har et dejligt poolområde med solstole, og herfra kan du selvfølgelig også se havet. Hele hotellet er omgivet af en veltrimmet og grøn have med farverige blomster. Hotellet er ideelt for dig, der vil bo i smukke omgivelser tæt på havet.

Hotellets restaurant tilbyder morgenmad og aftensmad, og der er mulighed for at sidde både inde og ude. Morgenmaden er amerikansk inspireret morgenbuffet, mens aftenen byder på traditionelle græske og middelhavsinspirerede retter. Hotellet har også en taverna, hvorfra du kan bestille a la carte til aften (ikke inkluderet i halvpension). Tavernaen er åben fra juni. Mens du nyder maden, har du en smuk udsigt til havet.

På stranden foran hotellet finder du en strandbar – en unik placering til at nyde en magisk solnedgang med en god drink i hånden. Derudover har hotellet også en lobbybar, hvorfra du kan bestille kolde og varme drikke.

Vil du forkæle dig selv, kan du besøge hotellets spaafdeling, hvor det er muligt at tilkøbe forskellige behandlinger som massage og ansigtsbehandlinger.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med separat bad/toilet og der er safebox, køleskab, TV, WiFi, hårtørrer samt aircondtion. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Superior værelse med balkon og havudsigt: Plads til to til tre personer. Pæne dobbeltværelser med badeværelser af ældre dato.

Deluxe værelse med balkon og havudsigt: Værelserne og badeværelserne er renoveret ift. superior værelserne. Derudover er deluxe værelset større og indrettet med sovesofa. Plads til to til tre personer.

Pension
Dit ophold er med halvpension.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Peloponnes:

 

FRA Billund: 19. – 26. aug 2024

 

FRA København: 19. – 26. aug 2024

TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365