Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Santorini for kun 3.769,-


1 uge på Santorini for kun 3.769,- per person inkl. fly og hotel med morgenmad og pool samt beliggenhed lige ved stranden!

Den smukke græske vulkanø Santorini er ikke uden grund en af de mest fotograferede øer i Grækenland. Her finder man spektakulære landskaber, fine sorte lavastrande og vidunderlige landsbyer med de karakteristiske hvidkalkede huse med blå tage.

 

SE det gode tilbud til Santorini HER:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. – 31. aug 24
v/2 personer3.769,-

 


Hotel

Hotel Porto Villa er beliggende ovenfor den maleriske havn i den rolige by Vlychada og i gåafstand fra den sorte lavastrand omgivet af hvide klipper.

Porto Villa er perfekt til dig, der vil slappe af og have en rolig ferie. Der er et poolområde solstole og parasoller, og du er i gåafstand fra de små tavernaer, der serverer lokale specialiteter.

Receptionen på Porto Villa er bemandet i løbet af dagen. Fra hotellet er der omkring 1 kilometer til Vlychada, et mindre center med et par restauranter og et minimarked. Til Perivolos, et større centrum, er der omkring 3 kilometer.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Santorini:

FRA københavn: 24. – 31. aug 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Santorini: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365