Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på fantastiske Manon Les Suites for kun 1.197,-


Ophold på fantastiske Manon Les Suites for kun 1.197,- per person inkl. adgang til pool og fitness!

Det 5-stjernede luksushotel Manon Les Suites fra Guldsmeden Hotels ligger midt i København, men leder straks dine tanker hen på eksotisk drømmeferie på Bali. Her får du et bæredygtigt luksusophold med boheme-luksus, betagende design og en festlig atmosfære samt fremragende mad, drikkevarer og service.

Alle gæsterne har gratis adgang til fitnesscenter og den vilde indendørs Junglefish Pool, hvor du kan drømme dig væk til solrig himmel og eksotiske omgivelser, mens du nyder en cocktail, kaffe, en kølig smoothie eller hvad der ellers frister dig fra menuen.
Hotellet har desuden en fantastisk hyggelig tagterrasse med skøn udsigt over Københavns søer samt lækkert spa-område, der omfatter sauna, koldtvandsbad og dampbad.

Værelserne på Manon Les Suites har himmelseng og økologiske toiletartikler på badeværelserne.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 2.394- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.197,- per person. Der er flere alternative datoer længere nede på siden.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 28. – 29. juli, men der er andre datoer til billige priser på Manon Les Suites. Se et udvalg her:

DER KAN KLIKKES PÅ DATOERNE:
14 – 15.718. – 19.721. – 22.7

 


Hotel

SE MERE HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365