Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage ved Zadar med Krka Nationalpark for kun 1.598,-


5 dage ved Zadar i Kroatien for kun 1.598,- per person inkl. fly, hotel og heldagstur til Krka Nationalpark med transport, entré og guide!

I Zadar får du både storbyferie og afslappet badeferie. Byen er en kroatisk by beliggende i Dalmatien ved Adriaterhavet. Fra byen kan man sejle til de omkringliggende øer, bade på mange af byens strande eller feste under åben himmel. I byen finder man labyrintlignende gader, hvor man kan lytte til musik på gadehjørnerne samt gå ture langs strandpromenaden.

SE fly og hotel HER:
København
Fra_Aarhus

Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Krka Nationalpark

KRKA Nationalpark er en ubeskrivelig smuk nationalpark i Dalmatien. Her går du langs floden ad fine træstier få centimeter over vandet til du kommer til de smukkeste vandfald og søer med krystalklart vand.  En skøn ferieoplevelse som mange har som et must, når de besøger Kroatien.

Du kan finde guidede ture til KRKA Nationalpark på Getyourguide. Bemærk at vi har taget udgangspunkt i en dagstur med billet inkluderet.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 25. – 29. aug 24
HOTEL851,-
TUR328,-
FLY419,-
I ALT1.598,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.701,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 851,- pr. person.

 

Aarhus: 24. – 28. aug 24
HOTEL851,-
TUR328,-
FLY722,-
I ALT1.901,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.701,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 851,- pr. person.

 


Hotel

Apartmani Sarlija ligger i Pakoštane, blot 1,1 km fra Pine-stranden, og tilbyder indkvartering med havudsigt, gratis wi-fi og gratis privat parkering.

Samtlige værelser har balkon med udsigt over haven, aircondition, klædeskab, fladskærms-tv, eget badeværelse, sengelinned og håndklæder.

Zadar Lufthavn ligger 29 km fra hotellet.

Apartmani Sarlija får flotte anmeldelser af de tidligere gæster.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har fundet billige billetter fra Aarhus og København til Zadar:

FRA AARHUS: 24. – 28. aug 24

 

FRA københavn: 25. – 29. aug 24

 


TURE OG OPLEVELSER

Se ture og seværdigheder i og omkring Zadar og bestil nemt på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Lej f.eks. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365