Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Rhodos for kun 2.750,-


1 uge på Rhodos for kun 2.750,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed lige ved stranden!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE det gode tilbud her
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aalborg
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. – Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 25. aug – 1. sep 24 (7 nætter)
v/2 personer2.750,-

 

København: 25. aug – 1. sep 24 (7 nætter)
v/2 personer2.758,-

 

Aalborg: 14. – 21. aug 2024 (7 nætter)
v/2 personer3.081,-


Hotel


Bayside Hotel Katsaras i Kremasti på Rhodos’ vestkyst er perfekt for familier, der ønsker en ferie med fokus på sol og badning! Hotellets have har en pool med en børnesektion, og stranden ligger lige på den anden side af en lille vej. Der er både en poolbar og en bar/taverna ved stranden. Hotellet byder på et dejligt poolområde med solstole og parasoller, og på stranden kan disse lejes. Her kan man også prøve forskellige former for vandsport mod betaling, dog ikke arrangeret af hotellet.

Hotellet har to restauranter, der serverer både internationale retter og lokale, græske specialiteter. Derudover er der en bar ved poolen, en i lobbyen og mulighed for at bestille forfriskende drinks på strandtavernaen. Der er gratis wifi på hele hotellet. Hotellet ligger tæt på lufthavnen, hvilket kan medføre støj fra flytrafikken.

 

SE det gode tilbud her
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

På apollo har vi fundet gode tilbud fra Billund, København & Aalborg til Rhodos:

FRA Billund: 25. aug – 1. sep 2024

 

FRA København: 25. aug – 1. sep 2024

 

FRA AALBORG: 14. – 21. aug 2024

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365