Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i München samt entré til Europas største badeland for kun 1.702,-


3 dage i München samt entré til Europas største badeland for kun 1.702,- per person inkl. fly og hotel!

Charmerende historiske bygninger, smukke grønne områder, mange kunstgallerier og selvfølgelig fodbold og øl i verdensklasse München er en uimodståelig by, der tilbyder noget for enhver smag. Kombiner turen med verdens største spa område og Europas største badeland på hele 185.000 m2 i Therme Erding.

SE det gode tilbud HER:
København
Fra_Billund

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Therme erding

Therme Erding er det største termiske badekompleks i Europa. Her finder du mere end 185.000 m2 under tre gigantiske glastag, der kan køres ind når vejret tillader det, Wellenbad, Spa-område og Galaxy Erding, der er Europas største indendørs vandrutscheanlæg med mere end 27 vandrutsjebaner. Bl.a. verdens længste rør-rutsjebane på mere end 360 meter og du kan fornøje sig på mere end 2,5 kilometer vandrutsjebaner!

I Wellenbad sørger fem pools og mere end 300 ægte palmer for den rigtige sommerstemning og i den enorme Vital Oase kan voksne finde ro og afslapning. Terme Erding er ligeledes hjemsted for verdens største wellness og saunaområde med mere end 35 forskellige saunaer.

Se mange 360 graders billeder her.

Der kan købes billetter på timebasis eller hele dage. Vi har taget udgangspunkt i en 1-dags billet, der koster 388,- per person. Se udvalget af billetter her.

 


Alternativ:

Travelcircus tilbyder pakkeløsninger, hvor du samlet kan bestille hotel og indgang til Therme Erding. Travelcircus har et stort udbud af hoteller og du kan vælge imellem mange datoer. Se mere her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

KØBENHAVN: 8. – 10. okt 24
HOTEL643,-
TUR388,-
FLY671,-
I ALT1.702,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.286,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 643,- per person. Entré til Therme Erding Tropical Spa & Water park koster 52 Euro hvilket svarer til 388,- DKK

billund: 8. – 10. okt 24

HOTEL643,-
TUR388,-
FLY2.261,-
I ALT3.292,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.286,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 643,- per person. Entré til Therme Erding Tropical Spa & Water park koster 52 Euro hvilket svarer til 388,- DKK

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede GS Hotel, der ligger bekvemt 850 m fra Aidenbachstraße U-Bahn-metrostationen.

Det familiedrevne GS Hotel tilbyder hjemlige værelser med fladskærms-tv, skrivebord, og eget badeværelse.

Olympiastadion kan nås på 24-minutter med metrolinje U3, og Marienplatz ligger 12 minutters kørsel derfra.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til München.

 

FRA København: 8. – 10. okt 2024

 

 

FRA Billund: 8. – 10. okt 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i München: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er meget billigt og kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365