Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Sarandë for kun 2.498,-


1 uge i Sarandë for kun 2.498,- per person inkl. fly og populært hotel med morgenmad, pool og skøn beliggenhed med havudsigt!

En ferie i Sarandë i Albanien byder på god mad, spændende historie, smuk natur og skønne strande! Byen strækker sig langs med en bugt og ligger en kort bådtur fra Korfu. På trods af byens størrelse har den alligevel meget at byde på: gode strande, en indbydende strandpromenade og spændende restauranter!

SE DET GODE TILBUD HER:
Fra_BillundFra København

Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her.

Apollo viser den samlede pris for alle rejsende og der er mange rejser at vælge mellem. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 16. – 23. sep 24 (7 nætter)
Pris2.498,-

 

København: 7. – 14. sep 24 (7 nætter)
Pris2.515,-

 

Der er flere alternative datoer i september til sammenlignelige priser.


Hotel


Hotel Edola, en familieejet perle, ligger blot et stenkast fra stranden ved Sarandas udkant. Fra hotellets bar kan gæsterne nyde en betagende udsigt over det klare hav, mens byens centrum kun er en kort gåtur væk. For dem, der ønsker at vågne op til havets brusen, anbefales det at reservere et dobbeltværelse med havudsigt.

Dette strandnære, familiedrevne hotel i Saranda, Albanien, tilbyder en idyllisk beliggenhed. Gæsterne kan starte dagen med morgenmad i baren, hvor der er en fantastisk udsigt til havet. Stranden, der tilbyder udlejning af solstole og parasoller, er nem at nå, selvom det kræver en kort tur over vejen. Hotellets reception er tilgængelig fra de tidlige morgentimer til sent om aftenen, hvor man blandt andet kan benytte sig af gratis sikkerhedsopbevaring. Vær opmærksom på, at der er trapper og niveauforskelle både i området og på vej til stranden og byens centrum. Centrum ligger ca. 1 kilometer fra hotellet, hvor gæsterne kan udforske prisvenlige spisesteder og underholdningsmuligheder.

Se mere her:
Fra_BillundFra København


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Sarandë:

 

FRA Billund: 16. – 23. sep 2024

 

FRA København: 7. – 14. sep 2024

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Sarandë. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

 

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365