Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge med all inclusive i Marmaris for kun 4.745,-


Last minute: 1 uge med all inclusive i Marmaris for kun 4.745,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ved stranden!

Marmaris er en tyrkisk badeby der ligger ved middelhavskysten. Det er en sand perle med dejlige kilometerlange strande – og selvom det ikke er en storby, finder du det meste i Marmaris. Både basaren og det moderne storcenter, der ligger side om side og McDonalds og stilfulde barer med en elegant stemning, kulørt folkeliv på havnen og en bramfri tone i basarens butikker og caféer.

SE det gode tilbud HER:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Tyrkiet. Se dem alle her.


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 3. – 10. jul 24 (7 nætter)
v/2 personer4.745,-

 

 

københavn: 3. – 10. jul 24 (7 nætter)
v/2 personer5.150,-

 


Hotel

L’Etoile Beach har en perfekt beliggenhed lige ved stranden i centrum af den charmerende ferieby Icmeler. Dit ophold er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inkluderet i prisen. L’Etoile Beach er det perfekte hotel til en rigtig familieferie på stranden. Der er et populært poolområde med voksenpool, børnepool, poolbar og solterrasse, og hotellets underholdningsteam sørger for underholdning og aktiviteter hele ugen. Du kan forkæle dig selv med tyrkisk bad og massage, og hvis du vil være aktiv på ferien, er der tennisbane, fitnesscenter, bordtennis og billard. I området omkring L’Etoile Beach finder du butikker, barer og restauranter, og hvis du vil opleve det livlige centrum af Marmaris, kan du tage dolmusen (minibussen), som stopper nær hotellet og kører dig ind til centrum. Hotel L’Etoile Beach anbefales til børnefamilier, voksne og unge, som gerne vil bo ved stranden.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Marmaris:

FRA billund: 3. – 10. jul 24

 

FRA københan: 3. – 10. jul 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Marmaris: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365