Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Korfu for kun 2.498,-


1 uge på Korfu for kun 2.498,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med skønt poolområde og beliggenhed tæt på stranden!

Tag til Korfu hvis du ønsker en skøn sol- og badeferie med utallige dejlige strande og lyseblåt vand. Ud over strandene byder øen på smuk natur, hyggelige små byer og seværdigheder som klostret i Paleokastritsa, det arkæologiske museum i Korfu by og det berømte palads Achillion.

 

SE det gode tilbud til KOrfu HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 7. – 14. sep 24 (7 nætter)
v/2 personer2.498,-


Hotel

Likithos Village på Korfu tilbyder charmerende lejlighedsovernatninger med et strejf af lokal kultur. Beliggende i fredelige omgivelser, er hotellet blot en kort spadseretur fra en sandstrand. Det har faciliteter såsom en stor svømmepool med et børneområde samt en separat børnepool.

Hotellet råder over to pools, herunder en pool med en børnevenlig sektion, komplet med solstole og parasoller. Cirka 600 meter fra hotellet findes en lille sandstrand, og den lavvandede Issos-strand er beliggende ca. 2 km væk.

Der er både en snackbar og en restaurant, som serverer dagligt, mens en bar og restaurant på tagterrassen, som åbner om aftenen, byder på spektakulær udsigt over byen og havet.

Gæster har gratis adgang til et lille fitnessrum og bordtennis. Der er gratis wifi i fællesområderne, men forbindelsens styrke kan variere. Receptionen er åben fra tidlig morgen til sent på aftenen.

Hotellet er placeret lidt uden for centrum af Agios Georgios, hvor der findes et udvalg af restauranter, taverner og butikker. Et lille minimarked ligger omkring 450 meter fra hotellet, og det er ca. 1,5 km til Agios Georgios’ centrum, mens Korfu by er 30 km væk. Der kan forekomme støj fra hotellets bar og restaurant. Likithos Village består af en original del fra 2001 og en nyere tilføjelse fra 2015.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Korfu:

FRA københavn: 7. – 14. sep 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Korfu: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365