Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Riga for kun 949,-


5 dages forlænget weekend i Riga for kun 949,- per person inkl. fly og godt 4-stjernet hotel med god beliggenhed!

Tag på en smuttur til Riga og oplev en by med kultur og arkitektur i verdensklasse. Rigas historie er fascinerende og den charmerende gamle bydel med sine farverige huse, brostensbelagte gader og smalle stræder er på Unescos verdensarvliste. Riga er også kendt for dejlige gastronomiske oplevelser, gode shoppingmuligheder og billige priser.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra_Aarhus
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Aarhus: 28. aug – 1. sep 24 (4 NÆTTER)
HOTEL708,-
FLY241,-
I ALT949,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.416,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 708,- per person.

 

KØBENHAVN: 29. aug – 2. sep 24 (4 NÆTTER)
HOTEL771,-
FLY590,-
I ALT1.361,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.542,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 771,- per person.

 

Billund: 28. aug – 1. sep 24 (4 NÆTTER)
HOTEL708,-
FLY866,-
I ALT1.574,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.416,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 708,- per person.

 


Hotel


Rixwell Gertrude Hotel er et familievenligt boutique-hotel beliggende i en bygning i art nouveau-stil fra det 19. århundrede. Dette 4-stjernede hotel ligger 15 minutters gang fra St. Gertrude-kirken, Vermane Central Park, den lettiske nationalopera og den gamle bydel. Det tilbyder værelser med aircondition og gratis trådløs internetadgang.

De rummelige værelser på Rixwell Gertrude Hotel har en klassisk indretning med mørke træelementer. Samtlige værelser har skrivebord og eget badeværelse med badekar eller bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer. Samtlige værelser er lydisolerede og har satellit-tv, værdiboks, te- og kaffefaciliteter og strygefaciliteter samt telefon med direkte opkaldslinje. Der serveres morgenmad om morgenen, inkluderet i værelsesprisen. Lobbybaren tilbyder et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer samt snacks.

SE MERE HER:
Fra_AarhusKøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Skyscanner har vi fundet billige flybilletter fra Aarhus, København og Billund til Riga:

 

FRA Aarhus: 28. aug – 1. sep 24

 

FRA københavn: 22. – 26. maj 24

 

FRA Billund: 23. – 27. maj 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Riga: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Den kan bestilles her. (Husk at tilpasse datoerne)

SE MERE HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365