Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Parga for kun 1.998,-


1 uge i Parga for kun 1.998,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Pargas perfekte beliggenhed ved vandet og det varierede kystlandskab med småøer og bugter skaber optimale rammer for en dejlig ferie. Parga tilbyder fine strande, skønt badevand og græsk hverdagsliv på hvert et gadehjørne. Samtidig får du en fornemmelse af byliv, hvor du kan slentre rundt i små, snørklede gader og slappe af på den lille hyggelige havn.

SE det gode tilbud HER:
Fra_AalborgFra_BillundFra København

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Aalborg: 1. – 8. jul 24 (7 nætter)
Pris1.998,-

 

Billund: 1. – 8. jul 24 (7 nætter)
Pris2.625,-

 

København: 1. – 8. jul 24 (7 nætter)
Pris3.751,-


Hotel – Aalborg / Billund

Oliva Rooms tilbyder et afslappende poolområde og enkle 1-værelses lejligheder, hvor du kan passe på dig selv. Du kan tage det roligt på hotellet, svømme i poolen og spise en enkel frokost på balkonen. Hen på aftenen kan du tage en længere tur ned til Parga og nyde græske delikatesser. Lejlighedshotellet er omgivet af græsk hverdagsliv, smalle gader, grønne bakker med stolte cypresser og en rolig atmosfære.

Se mere her:
Fra_AalborgFra_BillundKøbenhavn


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel – København

Sueno Suites – et charmerende lejlighedshotel, der byder på en privat pool og en ideel placering i gåafstand til både Valtos Beach og hjertet af det livlige Parga. Navnet “Sueno” betyder drøm, hvilket perfekt beskriver dette sted som en drømmende feriedestination.

Hotellet tilbyder en indbydende pool omgivet af liggestole og parasoller. Valtos Beach, kendt for sit salte Middelhavsvand, er kun en kort gåtur væk, og her kan du leje liggestole og parasoller. Gæsterne får også poolhåndklæder. Ved stranden ligger der desuden flere barer, restauranter og et minimarked.

Gratis wifi er tilgængeligt over hele hotellet, og der tilbydes gratis parkering. Receptionen er åben dagligt fra cirka kl. 09.00 til 15.00 og igen fra 18.00 til 21.00.

Valtos Beach er kun omkring 350 meter væk, og et længere, men naturskønt, gåafstand på cirka 2 kilometer fører dig ind til centrum af Parga. Her vil du finde et væld af barer, taverner og restauranter, samt butikker der inviterer til en shoppingoplevelse. Der er også lokal trafik i området.

Se mere her:

Fly

Hos Apollo har vi fundet gode tilbud fra Aalborg, Billund og København til Parga:

FRA Aalborg: 1. – 8. jul 2024

 

FRA billund: 1. – 8. jul 2024

 

FRA København: 1. – 8. jul 2024


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i omkring Parga. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365