Vi finder de bedste rejsetilbud

3 uger i Khao Lak i Thailand for kun 9.716,-


3 uger i Khao Lak i Thailand for kun 9.716,- per person inkl. fly og luksuriøst hotel med lækre pools og morgenmad!

Khao Lak bliver af mange kaldet Paradis på jord og ligger ca. en time nord for Phuket i et nationalparksområde midt i den tropiske regnskov og direkte ud til vidunderlige palmefyldte strande med hvidt sand og lyseblåt hav.

Khao Lak er et meget roligt rejsemål og er et af de rejsemål, hvor du bedst kan opleve det autentiske Thailand. Her er også et hyggeligt natmarked og mange gode restauranter.

 

SE det gode tilbud HER:


Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 2. – 24. sep 24
v/2 personer9.716,-


Hotel

Velkommen til det elegante The Waters Khao Lak by Katathani, hvor stil og modernitet mødes. Hotellets imponerende poolområde strækker sig over næsten hele området og byder på adskillige pools, hvor du kan slappe af og nyde en forfriskende svømmetur. Ønsker du at nyde en forfriskning, kan du besøge vores swim-up bar direkte fra poolen. Vores luksuriøse spa tilbyder en række fortryllende behandlinger, mens vores restaurant forkæler dine smagsløg med en udsøgt a la carte-menu, der inkluderer lækre italienske retter.

The Waters Khao Lak by Katathani er smukt designet med en hovedbygning, der huser vores komfortable dobbeltværelser, samt mindre bygninger, hvor vores superior-værelser er placeret. Vores imponerende poolområde består af hele syv pools, hver omgivet af solstole og parasoller, og hovedpoolen har endda en swim-up bar for din bekvemmelighed.

A la carte restaurant serverer et varieret udvalg af italienske, thailandske og internationale retter, der vil tilfredsstille enhver smag. Hotellets spaområde tilbyder en række afslappende behandlinger mod betaling, og vores fitnessrum står til din rådighed, hvis du ønsker at holde dig aktiv.

Beliggende i gåafstand til Bang Niangs centrum, finder du et udvalg af butikker, restauranter og det populære marked. Stranden ligger også inden for kort afstand, ca. 350 meter fra hotellet, og lige udenfor vores dør træder du ind i et praktisk minimarked.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Khao Lak:

FRA københavn: 2. – 24. sep 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Khao Lak: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365